Ursula Ouwerkerk

Werkboek 'Maak je huis verkoopklaar'

In 7 stappen naar een succesvolle verkoop van je huis

Bestel het boek!

De vraagprijs van je huis met 10.000 euro verhogen?

Je wilt je huis verkopen, maar waar moet je beginnen? Je zit met allerlei vragen. Je verkoopt natuurlijk niet dagelijks een huis. Dit blijkt vaak een stressvolle periode voor verkopers. Dat hoeft helemaal niet.

Hoewel je misschien veel liever bezig bent met (fantaseren over) je toekomstige huis, is het juist nu belangrijk aandacht te besteden aan het huis dat je achter je wilt laten.

Wil jij weten:

 • Hoe je de maximale prijs voor jouw huis kunt krijgen?
 • Hoe je ervoor kan zorgen dat je huis slechts kort te koop staat?
 • Wat jij zélf kan doen om je huis succesvol te verkopen?

Een succesvolle verkoop is binnen handbereik


Dit werkboek is speciaal voor jou als jij succesvol je huis wilt verkopen voor een goede verkoopprijs en de juiste condities. De opdrachten zullen je motiveren om zorg en aandacht te besteden aan de voorbereiding op de verkoop van je duurste bezit.

Verkopers zien vaak op tegen klusjes in het huis waar ze binnenkort niet meer wonen. Wees maar niet bang; je hoeft echt niet te verbouwen. Kleine veranderingen zorgen namelijk al voor een groots resultaat.

Wat levert dit boek jou op?

 • Hogere vraagprijs, zodat je straks meer geld kan besteden of een lagere hypotheek kan afsluiten
 • Geen onnodige bezichtingen, omdat je de juiste kijkers aantrekt. Dat scheelt veel tijd
 • Je maakt kijkers snel enthousiast voor een bezichtiging, omdat je op een andere manier naar je huis leert kijken
 • Snellere verkoop, je hebt minder bezichtigingen nodig en kijkers zullen snel willen beslissen


En dat is nog niet alles

 • Je weet hoe jij je huis positief kan laten opvallen, zodat je kijkers nóg enthousiaster maakt
 • Je haalt meer uit een bezichtiging, omdat je op een andere manier naar je huis leert kijken
 • Je bespaart duizenden euro's op makelaarskosten, daar kan je andere leuke dingen mee doen


Flirten met je huis

Ken je dat gevoel dat je hart een sprongetje maakt als jij jouw droomhuis ziet!? Dat je binnenstapt en voelt: Ja! Hier wil ik wonen. Hoe langer je om je heen kijkt, hoe meer je voor je ziet hoe jij daar woont. En dat je in gedachten zelfs je meubels al een plekje hebt gegeven. Precies dát gevoel maakt dat ik mensen inspireer om zich goed voor te bereiden op de verkoop van hun huis. Als verkoper bepaal je namelijk zelf hoe jouw huis overkomt bij de kijker. Zorg ervoor dat zíj zich thuis voelen, een klik hebben en meteen weten: Dít is het, alsof Cupido een pijltje trekt!

 

werkboek Ursula Ouwerkerk

Wil jij een hogere prijs voor je huis?

Dit werkboek is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren die hun huis willen verkopen voor de juiste prijs en goede voorwaarden. De opdrachten in dit werkboek zullen je motiveren om zorg en aandacht te besteden aan de voorbereidingen van de verkoop van je duurste bezit.


Door het creëren van overzicht en het bepalen van prioriteiten, weet je precies hoe je de verkoop gaat aanpakken. Hierdoor zal je minder stress ervaren tijdens de verkoopperiode.

Als je de 7 praktische stappen hebt uitgevoerd, dan ligt een succesvolle verkoop binnen handbereik. 

Voor slechts €20,00 krijg je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' thuisgestuurd. Tijdelijk gratis verzending binnen Nederland!

Bestel het werkboek!

..................................................................................................................................................................

Ursula Ouwerkerk

Over de auteur

Op een avond in 2003 struin ik rond op Funda. Mijn oog valt op een leuk huis. Ik word er ineens heel blij van. Ik voel een klik. Ik weet niet waarom, maar ik wéét het zeker: Dít is ons nieuwe huis!

Ik schrik als ik bedenk welke gevolgen dit heeft. We wonen hier pas 5 jaar. Het bouwbehang zit zelfs nog op de muren! Als wij gaan verhuizen, moet er veel gebeuren en minstens zoveel geregeld worden. Even voel ik twijfel, maar al snel onderneem ik actie.

We besluiten om het huis grondig onder handen te nemen, voordat het in de verkoop gaat. Buiten laten we de deuren en kozijnen schilderen. En wij beginnen met opruimen en schoonmaken. Twee weken verder is alles spik en span. De badkamer blinkt als nooit tevoren. Overtollige rommel is uit huis en ondanks het kleurrijke speelgoed van onze dochtertjes, is “ons huis” een stuk luchtiger geworden. Ik voel een drive. Ontzettend gemotiveerd om kijkers enthousiast te maken voor dit huis, wat straks du hún huis zal zijn.

Binnen een dag hadden we twee bezichtigingen en zes dagen later was het verkocht! Je zou kunnen zeggen dat we geluk hebben gehad, maar ik geloof dat wij er alles aan hebben gedaan om van ons huis een thuis te maken waar anderen van dromen. En dat is gelukt!

Met dit boek help ik verkopers om hun huis onweerstaanbaar te maken. Om een droomhuis voor de koper te creëren. Ik vind niets leuker dan anderen te inspireren om hun woondromen na te jagen.


Sinds april 2014 ben ik erkend Keurmerkstylist Vastgoed. Het enige onafhankelijke keurmerk binnen mijn vakgebied. Vol trots behoort zij tot de top van Nederlandse vastgoedstylisten. Ik ben een vakidioot met veel kennis, passie en liefde voor mijn vak. Om meer verkopers te kunnen helpen heeft ik een unieke methode ontwikkeld waarmee iedere verkoper zelf zijn of haar huis optimaal verkoopklaar kan maken. Daarnaast begeleid ik startende vastgoedstylisten en woningfotografen. Geweldig wanneer ook zij uitblinken in dit fantastische vak.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na ontvangst van je betaling, ontvang je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' binnen 2-3 werkdagen in je brievenbus.

Geef je ook persoonlijk advies om mijn huis verkoopklaar te maken?

Ik snap heel goed dat je ondersteuning wilt bij de verkoop van je huis. Helaas heb ik op dit moment geen ruimte voor persoonlijk advies. Maar er zijn genoeg professionele vastgoedstylisten die je kunnen helpen. Kijk op deze pagina voor een vastgoedstylist of woningfotograaf bij jou in de buurt. https://vastgoedstylingopleiding.nl/netwerk/

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Stuur een mail naar info@ursulaouwerkerk.nl. Ik probeer binnengekomen e-mails binnen 48 uur te beantwoorden.