HAPPY TO SEE YOU!

Levensgenieter en miljonair in mogelijkheden

Ursula Ouwerkerk

"Ik weet niet, wat ik niet weet"

Hi, leuk dat je meer wilt weten over mij. Ik ga door het leven als Ursula Ouwerkerk. Ik inspireer je graag om van de waanzin geld te ont-dekken. Mag ik jou hier hiervoor wakker maken? ;-)
Jarenlang heb ik veel aannames gedaan over werk, stress, geld, mensen en het leven. "Ja, zo gaat dat nu eenmaal. Nou, inderdaad! Ja, maar je moet natuurlijk wel...". Vul maar in wat jij denkt dat van toepassing zou kunnen zijn. En dat is precies wat ik jaren heb gedaan. Invullen, voor mijzelf en anderen, omdat ik dacht dat ik het wel wist. Dat was namelijk altijd zo geweest. Maar klopt dat eigenlijk wel? Deze vraag was het begin van een uitdagende ontdekkingstocht met een verrassende uitkomst!


Ik maakte kennis de drie principes, een uitleg van wat er gebeurd vóór het effect van de werking ervan en verwijst naar de bron van het bewustzijn die de menselijke ervaring van moment tot moment mogelijk maken. Langzaam begon ik te herkennen dat stress niet het gevolg is van ‘mijn’ werk en alle dingen die ik 'vond' dat ik te doen had, maar altijd en alleen door de gedachten die ik erover had. Echter dit verstandelijk begrijpen, maakte voor mij weinig verschil. Ik besloot een opleiding tot 3P coach/facilitator te volgen.


Mijn inzicht in verdiepte zich grondig. Ik ervaarde een nieuwe, meer open houding in contact met anderen en ontdekte mijn eigen woorden om te verwijzen naar datgene wat mijn verstand te boven gaat. Ik noem het Livin' Space en verwijst naar de ruimte waarin alles ontstaat, komt en gaat. De plek waar niks anders hoeft te worden, dan het is. Toen ik dat kon doorzien, loste het probleem op. Ik was op zoek naar 'iets' om een 'probleem' op te lossen, terwijl er eigenlijk geen probleem was! Bovendien, als ik al 'iets' zou vinden kon dit onmogelijk een oplossing zijn. Hoewel er van buiten niks was veranderd, veranderde alles.


Ik transformeerde van stress over het leven naar puur leven. Dat gun ik iedereen! Vanuit een ontspannen houding en een frisse blik help ik andere mensen om ruimte te maken voor hun eigen inzicht.Meer over de waanzin én waanzinnige mogelijkheden van tijd en geld kun je lezen in mijn 'Manifest'. Het uitgangspunt voor mijn 'specialisatie'. Ben jij benieuwd hoe jij meer tijd, geld en vrijheid kunt ervaren? Met Financieel Vrij Leven geef ik je een verrassende kijk op vrijheid, anders dan je denkt ;-)


Happy greetz,
Ursula Ouwerkerk


Een verrassende kijk op vrijheid

arrow_drop_up arrow_drop_down