Van binnenuit

Als kind hebben we geleerd het leven van buitenaf te ervaren, waardoor het lijkt alsof iets in de wereld invloed op je heeft.
Maar het is juist precies andersom! Wij voelen wat we denken. Je leeft in je eigen gedachten. Dit inzicht geeft een verrassend perspectief op jouw zelfgecreëerde werkelijkheid.

 

Hoe het leven eígenlijk werkt

De principes zijn eenvoudig en werken altijd, voor iedereen. Als het jou lukt om een uitzondering te vinden, laat het mij dan vooral weten. Een primeur, want je echt zou de eerste de op deze aarde zijn ;-) De 'schijnbare' werkelijkheid is één grote illusie. Als je vanuit je hoofd leeft kan deze wetmatigheid behoorlijk lastig zijn om te doorzien. Als mens wil je het liefst een methode waarmee je in 3 stappen inzicht kunt krijgen, maar je weet ook al lang dat een stappenplan niet werkt, toch? ;-)


 Ruimte maken

Inzicht laat zich niet afdwingen, maar komt op de momenten dat er niet aan denkt. Toch kan je wel hulp gebruiken. In gesprek zijn over hoe de fundamentele principes werken en zich in het dagelijks leven laten zien helpt om inzicht krijgen en te verdiepen. De ont-dekkingen die jij doet, maken het verschil. Wat mij heeft geholpen is ruimte maken. Letterlijk en figuurlijk. SpaceMakers noem ik dat. Opschonen, opruimen, tijd en ruimte maken, zodat inzicht de ruimte krijgt om te verschijnen. De ont-dekkingen die je vanuit die plek doet maken het verschil in jouw leven. Die plek noem ik Livin' Space."The Space where we all start Livin' from"Livin' Space verwijst naar de plek waarin en waaruit alles ontstaat, waar alles oké is en niks anders hoeft te worden dan zoals het is. De plek die allemaal zó goed kennen en toch zo onbekend lijkt te zijn. Lastig om met woorden te beschrijven, maar heel goed is te voelen.

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden?

Verlang jij naar de rijkdom van het leven? Ik biedt je graag een verrassend perspectief.