Geld is waanzin én waanzinnig!

Ontdek hoe jij geld in je voordeel kunt laten werken

Financieel vrij

Wanneer ben je financieel vrij en wat betekent het eigenlijk? Veel mensen denken dat financiële vrijheid afhankelijk is van een bepaalde hoeveelheid geld. Misschien denk jij ook dat je financieel vrij bent als je genoeg geld op de bank hebt. Maak jij je zorgen of je het gewenste bedrag ooit bij elkaar kunt sparen. Of misschien heb jij al genoeg geld, maar ben je nog niet vrij. Ook dat is mogelijk.


Hoe zit dat eigenlijk als je straks geld gaat opnemen. Ben je dan nog steeds vrij? Ondanks dat je niet meer aan het 'gewenste' doelbedrag voldoet. En als je nog wel vrij bent, dan was je dat dus eigenlijk ook al voordat je je doel had bereikt? Huh? Misschien wel ja! Grappig, toch? Alles is mogelijk. En in geen enkele situatie is het duidelijk wanneer je precies financieel vrij bent.

Hoe kun je financiële vrijheid bereiken?

Financieel Vrij Leven


Een financieel vrij leven kun je niet bereiken door een doel te stellen buiten jezelf, nooit. Simpelweg, omdat er geen eindpunt bestaat. Er kan altijd meer geld bij of juist vanaf. En dat laatste zou dan weer het einde van je vrijheid betekenen. Als je stopt met zoeken op de verkeerde plek ben je dichterbij vrijheid dan je denkt! Diep van binnen weet je namelijk allang dat het andersom werkt. Van binnen naar buiten. Vrijheid is een persoonlijke ervaring van binnenuit. Je voelt wat je denkt, terwijl je denkt wat je voelt. Als je dit (her)kent ben je vrij en heb je alle ruimte om te genieten van de waanzinnige mogelijkheden van geld. 


De waanzinnige mogelijkheden van geld

Geld is superleuk! Je kan ermee doen wat jij wilt. Geld is een fantastische manier om jouw leven te verrijken. Ik vertel je er graag meer over. Als je de waarde kent die je krijgt van de manier waarop jij jouw tijd, geld en energie uitgeeft én ontvangt, dan kun je tijd en geld in je voordeel laten werken. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

Financieel vrij leven financiële vrijheid Ursula Ouwerkerk

Wil jij Financieel Vrij Leven?

Meer tijd, meer geld en meer vrijheid

Laten we samen gaan ontdekken!